Welkom bij het nieuwe Vitamee: samen voor werk-energie!

"Onze visie op verzuim is niet nieuw. Wel hebben we steeds meer in onze macht om die visie waar te maken!"

In ons (werkende) leven worden we continu uitgedaagd. Een perfecte werk-privé balans bestaat daarom niet. Bij Vitamee geloven we in de voortdurende beweging van het leven. En wij bewegen daarin met je mee. We hebben daarom ook niet stil gezeten afgelopen periode. Het werd tijd voor een nieuwe stap. Een verheldering van onze droom en visie. Vandaag presenteren we vol trots Vitamee 2.0!

Arbodienstverlening vanuit een holistische blik

Dezelfde vertrouwde dienstverlening, van dezelfde mensen. Maar dan in een vernieuwd jasje! Krachtiger dan ooit. Samen gaan we voor werk-energie. Of je nu meer werkplezier wil, arboadvies nodig hebt of gewoon een luisterend oor: Vitamee is altijd in de buurt. Vanuit een holistische kijk verbinden we arbodienstverlening, coaching, training en re-integratie met elkaar.

"Onze visie op verzuim is niet nieuw. Eigenlijk is dit wat we al jarenlang doen, dag in dag uit. Wel hebben we steeds meer in onze macht om die visie waar te maken. We groeien verder in onze rol van complete arbopartner. Dat doen we met de beste artsen, een breed opgeleid sociaal-medisch team, gecertificeerde casemanagers en systemen van de toekomst. Door ontwikkelingen te omarmen maken we onze dienstverlening schaalbaar, zonder kwaliteit te verliezen." Aldus onze eigen Sandra Garretsen.

Regionale totaalpartner in arbo

We zijn er trots op dat we al bijna 20 jaar bedrijven en werknemers ondersteunen in de regio Oost Nederland. Jullie vertrouwen, onze samenwerking en gezamenlijke doorontwikkeling hebben ons gebracht waar we nu zijn. Door te kiezen voor Vitamee, kies je voor een partner die écht met je meedenkt. We zijn direct benaderbaar en snel in te zetten. Onze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat we samen de beste oplossingen vinden voor jouw organisatie. Dit betekent minder verzuim, meer werk-energie en tevreden medewerkers. En dat zie je terug in de resultaten.

Bekijk deze nieuwe website, volg ons op LinkedIn en ontdek hoe we samen jouw werk-energie kunnen vergroten. Welkom bij het nieuwe Vitamee!

Contact opnemen

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren